Dan före dopparedan!

Ja som ni ser på rubriken så är det dan före dopparedan idag!

Och jag har tillbringat min tid framför mitt skrivbord och tillverkat min sista julklapp. Jag kan bara säga att det är ungefär 100 svordomar över det. Inte snällt av mig xD Sen har jag nu på kvällen slagit in julklappar och flyttat de från mitt rum till det stora vardagsrummet där många paket ligger just nu!

Nu har jag fått en ledig stund och har ätit en skink smörgås och drack Apotekarnas Julmust till det! Jättegott!!

GOD JUL!

Jullov, men oroliga dagar!

GOD JUL!

Igår hade jag inte tiden att blogga men jag ger er en beskrivning för den nu i stället. Jag var med pappa i Forum Nacka och köpte de sista julklapparna, sen åkte vi hem och jag slog in de flesta julklapparna.

Idag, har jag bara varit hemma än så länge, men jag har även varit ute och letat efter min katt... I vanliga fall brukar jag inte vara så jätteorolig för min katt men idag och imorgon så är det oroliga tider för katter i kvartert. Och det var exakt ett år sedan som min katt och vår grannes katt omkom i en drunkningsolycka.
Men nu har han kommit in efter att ha blivit jagad av ett rådjur hela förmiddagen, och är jätterädd. Han litar inte ens på mig och min syrra så vi håller på och tröstar och lugnar ner honom just nu.

Resten av dagen ska jag vara hemma. Men vi ser till så att jag kan blogga mera.

God Jul

Fotouppladdning och halvstädning

Heeej <3

Idag har jag suttit framför datorn och laddat upp bilder från igår, men jag är inte klar ännu och har redan suttit i fem timmar. Jag har även rensat ut lite kläder från min garderob och gjort lite annat.
Nu håller jag även på och springer fram och tillbaka från den andra datorn för att kunna ladda över bilder, lägger upp de på den här datorn och har de på datorn i andra änden av huset^^

Nu ska jag fortsätta och även byta lakan i min säng!

GOD JUL

Jullov!!

God kväll!

Den här veckan så har jag inte haft orken eller tiden att blogga. För det första så har jag varit i skolan, jag har varit ute, jag har haft välidgt mycket sista minuten uppgifter innan jullovet.

Den här veckan har vi varit ute på Ekvallen (Gustavsberg) och åkt skridskor, det gick väl sådär kan man säga. Jag höll mig på benen tills alla skulle börja leka och putta en, det var en lärare som tänkte göra en höfttackling på mig men han gjorde inte det. Innan hade jag planerat att åka till simningen direkt, men när vi skulle åka så var klockan bar halv tolv så jag kom till Forum Nacka klockan halv ett och där gick jag i ett antal timmar tills jag kom på att jag kunde gå till farmor men hon var inte hemma... 
Sen gick jag till simhallen men råkade somna på bänken utanför så jag vaknade av att det var någon/några som tänkte hoppa på mig. Men jag var snabbare och sen hade vi jättetrevligt *host* roligt tills simningen började. Det som var mest roligt var att av någon konstig anledning så började vi prata om bussar och då tog en kille min flaska och jag bara sa "ge tillbaka min buss" och alla började gapskratta. Jag förstod inte ens själv vad det var som vi skrattade åt. Efter simningen fick jag skjust hem av en kompis. 

I tisdags så hade vi kulturdag i skolan på förmiddagen kollade vi på filmen HIP HIP HORA den var väldigt bra och alla förstod vad den handlade om, men jag kommer inte ihåg varför vi skulle se på den filmen. På eftermiddagen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde i skolan. Och även den stora riktiga SNÖN kom och då anordnas det stora snöbollskriget mellan tre olika skolor. Men iår blev det lärare som stoppade det innan alla hann ut. Det blev mera är snöbollskrig och därför har vi blivit inlåsta i skolan under lunchrasten tisdag och onsdag!!! Efter skolan så började jag skissa på en målning som jag skulle lämna in igår.

I onsdags hade vi pyssel dag halva dagen och eftersom jag var med på luciatåget i Orminge Centrum på söndagen så fick jag och de andra gå hem efter lunchen medens de andra fick vara kvar i skolan. Men jag blev utsläppt av en lärare eftersom vi inte fick vara ute igentligen. När jag kom hem så kollade jag på film och färglagde *stavfel* min målning och vid 16 tiden så blev den klar. Efter det blev det middag och sen åkte jag till Gurra och kollade på SUNES JUL! Det är Julkalendern från 1991 så det var lite hack här och där. Sen kom pappa och storasyster och hämtade mig och en kompis i snöstormen och vi fick åka långsamt hem för att kunna se vad som kom härnest.

Igår (torsdag) var jag i skolan igen och hade musik halva förmiddagen och resten hade vi något. Har så daligt minne ibland... Och på eftermiddagen så... just det först skulle vi hitta olika julord i en kvadrat, man skulle minst hitta 20 ord men jag hittade bara 14. Den som hittade flest ord hade 108 men han satt kvar under rasten och höll på... Efter det skulle vi svara på 12 frågor och meningen med det var att vi skulle tänka på ett annorlunda sätt. Vi skulle svara på frågor som Vilket lag får plats i plånboken? Handbollslandslaget, Fotbollslaget eller Hockeylandslaget... Svara på frågan i kommentarrutan men kolla inte på de andras svar bara. Ni ska även tala om varför ni svarade på det! I helgen/nästa vecka kommer svaret.

Och idag då? Jag gick till skolan klockan åtta för att jag skulle möta en kompis men när jag kom dit vi skulle mötas så var hon inte där, jag ringde henne och då hade hon inte gått hemifrån ännu^^ När vi kom till skolan så samlades vi en stund och sen samlades alla i skolans café där det var lite uppträdande och jultal. Efter det så gick vi till våra klassrum igen och bjöds på fika och bytte julklappar. Eller som jag, jag fick men lovade att ge till alla efter jullovet. Har ju inte haft tid till det!!! 

Efter skolan var jag hemma och städade *host* försökte och var även fotograf när storasyster och hennes kompis skulle äta lunch och leka olika saker. Jag fick inte vara med men fotograferade i alla fall. Kommer inte lägga upp några bilder nu.

Vill ni har de tolv andra frågorna också så mejla till mig!

GOD JUL!

Har varit sjuk... Men nu är ja gpå väg tillbaka!

Heeej <3

Idag har jag varit hemma har kollat på några One tree hill avsnitt som jag missat och på skidskytte vm. Spelade in Simningen för att jag inte skulle fastna med det ocks. Nu sitter jag här vid datorn och ska kolla på någon film. Förmodligen blir det Raise your voice med Hilary Duff och Oliver James.

Hejdå Thilldas <3 Kommer ett inlägg senare ikväll också!

Kakbak hos moster...

God kväll!

Idag har jag som sagt varit på kakbak hos min moster...
Senare på kvällen kom även min pappa, syrra, kusiner och deras flickvänner. Nu har jag kommit hem och har precis blivit klar med min spanska läxa, som ska vara klar på Onsdag. Hur ni också mycket i skolan nu innan jul? 

Imorgon kommer jag inte hinna skriva, kommer inte att vara hemma mellan 07:45 och 21:00 så jag hinner inte. 

 

Sovit hela dagen!

Ja idag har jag sovit hela dagen NÄSTAN. Jag gick upp 14.15 kanskeoch då åt jag upp resten av pizzan från igår... Idag har jag bara varit hemma, jag har bara varit ute lite och det var när jag kollade efter mig katt *hihi*


Man måste anstränga sig sista dagen på veckan!

Heeej!

Idag har jag varit i skolan, vi fortsätter med projektet och även nästa vecka. Det som är konstigt är att jag hinner göra mera på fredagar för då tänker man bara på vad man ska göra i helgen.
Idag hade jag ett no test om Biologisk mångfald, det gick bra för mig... Jag önskade att det kunde bli lite bättre men jag är nöjd i alla fall.

När jag skulle åka till simningen så behövde jag och min kompis springa till bussen för att hinna med och sen gick jag omkring i Forum Nacka i 45 minuter. Då ringde jag även en kompis som jag skulle möta vid bussen och när jag såg henne så krockade vi samtidigt med resten av tjejerna i vår simgrupp så då gick vi tillsammans allesammans. Men vi fick kritik av killarna som också tagit den bussen för att dem kom före oss, de gick ändå inte av vid samma hållplats^^ 

Ni sitter man och kollar på Idol! Hoppas på att Tove och Erik går vidare till finalen, jag vill ringa men pappa har tagit över den för kvällen så jag kan inte ringa och rösta... 

 

 

Jag hittar tyvärr inte Toves auditions i UMEÅ, men jag tycker hon är så grymt bra och att det var så synd att hon åkte ut nu i SEMIFINALEN! Jag ville helst ha en kamp mellan Erik och Tove istället för Erik och Calle :p

Puss och Kram från Thilldas <3

Fixar bloggen!

Good evening!

Idag har jag varit i skolan vi hade Luciaträning, sen skulle jag ha 1½ timme Engelska och efter lunch så skulle jag ha musik igen. Jag lärde mig spela Twist and shout med Beatles på Piano. Akorden är D# G och A#.

Just nu håller jag på att fixa lite i min blogg! Jag får tips osv från bloggen www.designadinblogg.se där finns det mycket som man kan få hjälp med. 

Detta inlägg är mest bara lite tillfälligt men jag kommer att ha kvar det i alla fall...

 

Har haft mycket i skolan... igen

Heej efter en helg och halva skolveckan!

Jag har som sakt haft väldigt mycket i skolan. Förra veckan var det sista ämnesveckan och nu har vi börjat med ett projekt. Bland annat har jag Samhällsekonomi och resurser... Vi har även Luciaträningar och därför har jag missat halva mina föreläsningar om Samhälls... men det får jag ta igen med lärarna.

Nu har första advent passerat och andra kommer närmare och närmare!

När första ljuset brinner 
står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent

Puss och kram från Thilldas! <3 <3

RSS 2.0