Missat mycket så måste ta igen!

Heej,

Ja det var länge edan har intee haft ett ledigt ögonblick känns det som. 
När var det jag skrev nu igen? Jo det var i tisdag den 22.
Okej, i onsdags var jag i skolan såklart, jag hade matte och slöjd och jag har upptäckt att jag gillar matte :(:( väldigt konstigt. Ja sen efter skolan så cyklade jag hem och tränade lite piano nu känner jag att jag har fått ordentligt rutinerade tider jag spelar. Och sen hjälptes mamma, jag och syrran Carro att laga mat. Det blir Kolja med tomatsallad. 

I torsdags var jag i skolan hade Extra engleska försöker hinna med allt och sedan på eftermiddagen svenska och ska skriva en saga om en sjungande mattebok. Och eftersom att mamma kom hem sent så började vi laga mat. Det blev Gulasch som jag inte gillar. 

I fredags hade jag spanska och sen fick vi arbeta fritt hela eftermiddagen, jag cyklade hem och släppte ut katten och sen gick jag till bussen och åkte in till mammas jobb där jag väntade på att hon skulle sluta. Där efter åkte vi och mötte syrran och vår granne vi skulle köpa en sak och därefter åkte vi hem. Mamma var lite knäpp och kom på en strålande idé klockan 23 *not*. Vi skulle börja städa duschen så det gjorde vi till typ halv 1 och då var bara halva klar så vi fortsatte dagen därpå. Heller rättare sagt jag gjorde. Efter att vi hade varit på Ikea och köpt nya skålar, djupa tallrikar, bestick och lite annat. 

Sen blev det söndag och vi skulle åka på konsert med Musikania musikskola. Det var ett ensiemble från skolan
som spelade som förspel och sen spelade Sveriges bästa trummis med sitt band och det var jättebra musik. 

Ja, och idag då? Jo vi började med att börja 50 minuter senare och åkte och orienterade, men gick det bra? Nej, tack det kan jag inte säga. Vi slutade vid 13-14 tiden och då åkte jag till Forum Nacka och kollade på kläder jag skulle ändå på simningen i Nacka simhall. 

Nu måste jag sova för att kunna gå upp llite tidigare imorgon för att kunna göra klart engelska läxan.

Godnatt och hejdå önskar Thilldas blogg!      

Läxor, läxor och läxor!

Hej igen,

Ja, nu är det tisdag kväll och min läxhög har höjt sig några centimeter på två dagar :(
Jag kämpar igenom Matten medens jag kollar på ett tvprogram. Eftersom att jag gillar sporter så kollar jag på Superstars som visas klockan 20.00 på tisdagar, onsdagar och torsdagar. 
Nu ska jag kämpa igenom mina två sista sidor matte, och sedan ska jag gå och lägga mig för att kunna orka upp extra tidigt imorgon, tänker ut och springa med en kompis imorgon efter skolan. Men det är bara upp till henne!

Idag har jag varit i skolan från klockan 08.15 till 15.05 det blev lite längre än vad jag tänkt mig men det blir så när man har skolans jobbigaste killar i klassen och som tar 10 minuter att få tyst på.
Sen cyklade man hem, kollade på Gossip girl och åt mellanmål, spelade lite piano och sen iväg till min pianolektion och då är det i skolans mysiksal och hinner också hämta matteböckerna som man har tänkt på hela dagen men glömmer i alla fall när man ska hem från skolan.

Och sen bjöds man på mat när jag kom hem.

Ja det var min dag, Thillas blogg!


Starten!

Hejsan mina älsklings läsare!

Nu har bloggen startat äntligen. I bloggen skriver jag om min vardag.

Ja idag då, jo jag har inte haft min egna dator under två veckor och därför så har man bråkat med olika familjemedlemmar för att få låna deras. Ja nu har datorn kommit hem, har fixat inställningar men det käraste har ju försvunnit och det visste ju inte jag:(:( 
Idag och igår har jag suttit mest vid datorn, osv. :D:D
Enligt storasyrran är jag datornörden i familjen. Men nej tack, sånt tillåter inte jag. 

Puss och kram från Thillda(L)  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0