Idag då?

Hej igen,

Idag gick jag upp klockan nio, familjen skulle in till stan till Internationella restaurang skolan så jag skulle följa med de. Efter att ha varit där i en timme eller något sånt. Sen gick mamma och jag runt i affärer, medens pappa och syrran åkte till en annan skola.

Mamma och jag kom hem vid tre tiden och sen dess har jag vilat.

Puss och kram Thilldas <3

Jag idag!

Nu kommer det en bild på hur jag ser ut idag!

Idag har jag...     Tunika från JC, bandet är från en kofta och även ett par vita strumpbyxor från Åhléns!

Tunika från JC, band från kofta och vita strumpbyxor från Åhléns!

Hejdå Thilldas <3<3

Skola och Forum Nacka idag!

Hej igen,

Idag var jag i skolan, som vanligt jag hade svenska på förmiddagen och redovisade då mitt ekonomiarbete tillsammans med de andra i min grupp. Minus en och plus en så det blev i alla fall lika många från första början. Det jag pratade om skrev jag också om förra fredagen men jag kan ta dey igen! Jag skrev om att när en flygplansförsening inträffat så har flygbolaget betalat passagerarna. 

Efter skolan åkte jag till Forum Nacka och kollade påkläder men hittade inget som passade mig. Och sen sms:ade syrran och frågade vart jag var. Men jag var inte klar så hon fick vänta på mig och när jag väl var klar så gick jag och mötte hennes och då fick jag även en gratis syn kontroll och jag har fått sämre syn. Så då gick vi ner till Synoptik och beställde än ny tid åt mig så jag var där ett tag senare. Sen kom mamma också, vi köpte mat på iTappo och sen åkte vi hem. 

Nu har jag sett på Mamma Mia och letat fram pärlor ect så att jag kan göra halsband och örhängen men dåligt nog så hittar jag inte mina spännen och inte eller tvingar så jag kan inte göra det ännu. Men önskar mig ett set med flera sådana saker från Panduru i julklapp. 

Hej då ThilldAS <3
 

Seg och full vecka!

God kväll allihopa!

Den här veckan har jag haft väldigt mycket att göra och därför har jag inte orkat sätta på datorn och skriva ett inlägg. Men det kom ett i alla fall. Jag ska försöka att vara inne i helgen men vet inte ännu, jag ska kanske på en julmarknad men vet inte ännu om jag ska gå.

Skriver mera sen!

Puss Thilldas <3

Packa väskan och sen sova...

Good evening!

Nu ska jag packa skol, idrott och simväskan allt i ett! Det blir perfekt och inte två väskor. I så fall skulle en av dem ligga obevakad i kapphallen hela dagen...

Sen ska jag sova blir en lång dag imorgon, kommer hem vid 18-18:30 det beror på hur seg jag är efter simningen. Glömde skriva förut att jag köpt en ny hudkräm från The Body Shop för 189 kronor, får panik av att min hy bara faller ihop efter simningen när jag ska sminka mig. Men jag kommer få vänta tills julafton innan jag kan börja använda den *suck*

Sov gott sötnosar Thilldas!

Lite julklappsköp och annat

Hej,

Idag gick jag upp vid kvart i tolv. Sen så fick jag duscha, äta frukost, sminka mig och sen bar det av till Forum Nacka där jag skulle handla lite julklapar och fika med mamma.
Där träffade vi också syrran och vår granne, men det hade vi redan bestämt att vi skulle göra. Jag köpte lite saker och det blir överaskningar till de som ska få det. 

Sen har jag varit hemma, hjälpte till att laga mat och nu sitter jag vid datorn. 

Thilldas <3 

Fredag och lördag!

Heej, idag har jag inte kunnat sitta vid datorn och igår var jag inte hemma.

I fredags så var jag i skolan, jag hade svenska. Vi ska börja skriva en tidning med ekonomi, utrikes, inrikes, lokala nyheter, miljö och sport. Jag valde ekonomi och hittade på expressen en bra artikel som jag ska använda. Den handlar om att flygbolag ger ut upp till 6200 kronor om passagerare får sitta och vänta i tre timmar på en försening. Detta tycker jag är riktigt dåligt för när jag och min familj var i spanien för ett år sedan så fick vi vänta 21 timmar och vi fick 5€ för fyra personer och det får man bara en flaska vatten för på en flygplats. Det är riktigt dåligt!!! :( :( :(
På eftermiddagen satt jag och skrev på en dator hela tiden, jag skulle skriva om en konstnär och bilden jag har fastnat för. Och sen bar det av till simningen, det var 9 stycken på två banor. Väldigt lyxigt och sen simmade vi två lagkapper, det blev 1-1 och mitt lag vann den första *yehaa*.
Efter det så åkte jag till Björknäs där jag skulle hjälpa till att sätta ihop ett pepparkakshus till idag, det blev jättesnyggt efter de många timmarna bråk, skratt och jobb. Det blev bara hälften så stort som det skulle^^. Sen kom man hem klockan 11 och då skrev man i en timme och sov sen.

Idag fick man gå upp klockan 9 för att åka till Björknäs igen för att kunna stå och sälja lotter på julförsäljningen, jag vann en sak. Det var en Marsipangris och låg i en chokladgjyttja och hade ett rött marsipanäpple i munnen. Nu sitter man vid datorn efter att ha fått mat i magen och vilat sig halva eftermiddagen!

Kisses and hugs Thilldas!

Onsdag, torsdag förbi...

Heej,

Jag glömde att skriva igår men nu gör jag det i alla fall.

Onsdagen flöt på jag hade Matte på förmiddagen och Spanska på eftermiddagen, båda lektionerna gick bra. Nu ska det inte att vara något arbeta-i-boken lektioner på matten i två veckor. Vi ska hålla på med en statistikuppgift så jag och en kompis kommer förmodligen att sitta på en bänk i Orminge centrum hela lektionen fram till lunch. 
Sen på kvällen åkte jag och mamma och lyssnade på jazz men jag blev lite utråkad så jag satt och sms:ade med en kompis istället men det var något konstigt med min opperatör så jag fick sitta ute i hallen och sms:a istället. 

Idag då? Jo jag hade engelska halva förmiddagen, jag skrev klart min engelskauppgift som jag hade halkat efter med lite. Och sen resten av förmiddagen tränade jag inför Luciatåget med ungefär 50 elever till. Men det var lite för rörigt så man koncentrerade sig inte så jättebra. Och på eftermiddagen hade jag musik och då skulle jag redovisa en låt som jag gillade och såklart valde jag en av Mamma Mia låtarna. Det blev Honey, Honey. Jag höll på att somna för det var 7,8 och 9:or i den musikgruppen. Jag blev flyttade för tre veckor sen men jag var sjuk den senaste gången, så det var den första gången idag. Min lärare ville att jag skulle berätta för hela gruppen men det ville inte jag men det blev så i alla fall eftersom alla bara "Du klarar det Matilda, vi är inte farliga" så då gjorde jag det i alla fall. Det var den första gången som jag blivit tilltalad av de flesta 9:orna vid mitt namn och jag blev förvånad att de jag inte pratat med förut kunde mitt namn.

Nu ska jag gå och sova! Thilldas <3   

Tisdag

God kväll,

Idag var jag i skolan, jag hade So lektion vi har samhällsekonomi period just nu. Vi såg även på en film men eftersom alla ska ha de bästa platserna så kunde inte jag se vad det stod om jag inte kisade med mina ögon tills jag började gråta. Men jag och Emma hade kul i alla fall. Vi satte oss med fötterna på varandras stolar och även på killarnas framför så vi bildade bokstäver. Men jag fick inte luta huvudet mot en kompis för då skulle bokstaven Q och det ville inte Emma. Men det var även killarna som avgjorde vilken bokstav det skulle bli. 

På eftermiddagen hade jag engelska och vi har ekonomi och shopping tema så då blev det lite olika uppgifter som handlade om det och om vi hade "shoppaholic" problem, men det hade inte jag. Säger inga namn men båda som satt bredvid mig hade det. Därför att dem köper något varje vecka.

Och efter skolan var jag lat och tog bussen för att kunna komma hem till Zack fort, och sen spelade jag piano och kollade på One tree hill och åt mellanmål*. Gick till bussen och åkte till min piano, när jag var klar skulle jag möta mamma men jag gick en väg och hon gick en väg men vi kom i alla fall till bilen samtidigt. Och sen åkte vi hem och jag spelade lite mera piano eftersom jag måste kunna spela direkt efteråt för att jag inte ska tappa bort mitt duktiga komma ihåg minne. Imorgon ska jag också spela när jag har gjort klart mina två läxor och gjort i ordning middag men så ska jag iväg med mamma och lyssna på jazz.

Vi hörs imorgon kisses and hugs Thilldas <3

Nu kunde jag fixa fram bilder på de istället!

Här kommer alternativen!

 
Den svarta alternativ 1!

 
Den röda alternativ 2!

Kommentera och där kan ni även rösta om vilken ni tycker är bäst.

Pöss o Kram Thilldas


Lite tips?

Hej allesammans i höst/vinter kylan!

Jag har en fråga angående vad jag ska köpa för någon tröja, jag tänkte köpa en stor svart tröja med dragkedja och huva men jag vet inte om jag ska välja svart.
Vilken färg tycker ni att jag ska ha? Ska det vara en varm färg som röd eller ska det vara en svart?

Jag har något problem med mina länkar och därför kan ni inte få några smakprov av tjocktröjorna.

Puss och kram Thilldas <33 


Okej...

Hej,

Nu har jag bytt lakan i min säng och ska packa simkläder och idrottskläder inför imorgon, det blir en lång dag med två lektioner och simträning efter skolan.

Nu kommer en bild på min sötnos. 

 
Han var trött och gillar inte lampan på min kamera! Men snygg det är han i alla fall! 

Saknar er Thilldas <3 


Nu ska jag vara mera aktiv igen!

Heeej,

Jag har inte orkat och haft så mycket tid för att kunna blogga men nu ska jag göra det i alla fall.

Jag har nu varit i skolan efter att ha varit sjuk i en vecka, och har inte ont någonstans efter min spruta. Hur har er vecka varit? Jag har haft mycket att ta igen i skolan men vissa saker fick jag hoppa över för att kunna göra det den här veckan istället.

Jag uppdaterar lite senare igen, för nu håller jag på och ska ladda in mer musik i min Ipod Apple. Den är silverfärgad!
Hälsningar Thilldas puss på er!

Sjuk och har inte gjort mycket...

Heej igen!

Jag har varit sjuk i ungefär tre dagar nu. Har haft biverkningar från att jag tog min första spruta mot Svininfluensa, men nu mår jag bättre. Har inte skrivit i min blogg eftersom jag har inte orkat sitta vid en dator förens idag när jag mår mycket bättre.


Så här ser min arm ut 4 dagar efter jag har tagit sprutan. Den är lite strörre än den borde tycker jag.

Måndag, tisdag var jag i skolan hela dagen, då hade jag idrott och valfritt ämne (måndag) och so och engelska (tisdag). Jag var väldigt trött men ändå släpade sig en hel dag fram och på tisdags kvällen så åkte pappa, jag och syrran till Boo Vårdcentral och tog sprutan. Man fick ont i armen direkt och jag kunde inte ens öppna min bildörr med den armen.
I onsdags var jag bara i skolan halva dagen, hade ont i huvudet, armen och hade feber enligt en kompis som kände. När jag kom hem så skönk jag ner i en fåtölj med täcke och kollade på två avsnitt av NAVY CIS som jag hade missat. Och sen sommnade jag och vaknade en stund innan syrran kom hem från skolan. Innan jag gick hem från skolan så hade jag Matte, vi började med kapitlet Procent och Tabeller. Det är väldigt enkelt och när vår lärare skrev upp uppdraget så visade sig det att nästan alla i vår grupp hade gjort veckans uppdrag på lektionen. Själv hade jag precis gjort den sista uppgiften.

Kram Thilldas <3

RSS 2.0