Movietime

Idag har jag inte gjort mycket, men nu ska jag ta och kolla på en film.
Vet inte vilken det blir men det får vi ju se. 

Puss och Kram Thillda 

Nördarna

Nu kommer det bilder på dem båda nördarna när dem spelar sina spel!

 Kisses and hugs everybody!
Thillda

Syster och granne!

Nu har jag fått i uppgift att skämma ut min granne Annika och syrran Carro.


Detta är Carro på hennes födelsedag (enligt henne) för ca 2 år sedan.

Tyvärr funkade inte min uppladdning med den fina bilden på Annika. :( :/

Dem sitter just nu bredvid mig och spelar Guitar Hero. Annika är trummisnörd och Carro guitarfreak, dem har nyss sjungit ut alla Idolerna *not* i SingStar med SingStars legends och SongStars party. Ni kan kolla in deras bloggar www.annikaboden.blogspot.com (Annikas) och www.mongocarro.blogspot.com (Carros) själv sitter jag här och bloggar med er om hur jag ska skämma ut dem! Haha jag gillar det väldigt mycket.

Jag kan börja med att säga dem har inte bra sångröster och sen när dem spelar? Ja, man kan ju säga att jag sjunger och spelar 100 gånger bättre än dem. Det ser väldigt roligt ut när dem spelar eftersom dem nickar med huvudet till alla takterna i dem simpla låtarna dem kör.


Lite om mig!

Heeej

Jag har ju inte berättat så mycket om mig själv, vad jag gillar och sådana grejer!

Jag heter ju som sagt Matilda men på bloggen spelar jag mig själv som Thillda, jag är 13 år och fyller år i den ljuvliga sommaren. Jag bor med min mamma, pappa och syrra utanför Stockholm och där bor även våra djur Citron och Zack! Zack har ni ju sett på bilder och det är min katt som blev 1 år för ungefär en månad sedan och Citron är vår undulat. Undulat är en mini papegoja.


Bilden är fotograferad idag när jag tränade min självutlösare och därför är den inte helt som jag hade tänkt mig eftersom jag är inte så van med den. 


Det här är min undulat Citron! Bilden är fotograferad den 27-12-2008, samma dag som vi skulle hämta Zack hos hans uppfödare.  


Jag gillar att fotografera och använder just nu en Nikon D60, och den är det flesta bilder fotograferade med men jag använder även min webbkamera och därför blir dem inte så jättebra. Jag gillar att simma och går just nu på simning två gånger i veckan, jag spelar även piano men det är mest "barnsånger" och vissa julsånger som finns i den boken.

Jag gillar kläder och mode. Än så länge har jag inte kommit igång med att klä mig så bra mig jag försöker och ska bli bättre i framtiden. Jag klär mig mest i jeans och just nu så håller jag på och letar efter shorts som jag försöker att använda och även den tunna varianten av strumpbyxor. 

Jag skulle vilja ha mycket kommentarer i min blogg och om ni vill så kan ni länka till den från er egna blogg så att jag kan få mera besökar/kommentarer. Det skulle vara jättesnällt men är inget måste! Jag gillar att få brev och råd så ni får gärna mejla till mig. Ni ser den om ni klickar på Thillda under min profilbild.
Om ni vill så kan ni även tipsa mig om saker som jag kan skriva om och ni kan fråga vad ni vill som en dagens fråga.

Kram Thillda!


Ätit stekt strömmingflundra!

Buenos tardes amigos!

Jag berättade ju om att jag varit ute och fotograferat i detta höstväder och nu ska jag visa lite bilder från den tiden. Det kommer även bilder på mina nya skor som mamma köpte åt mig igår när vi var på DinSko i Sickla Köpkvarter. 

 

Jag har även ätit idag Stekt strömmingsflundra, som min familj har som tradition att äta varje år! Jag har inte gillat det tidigare men i år så var jag tvungen att äta det och jag erkänner faktiskt att det var gott. Till och med vår katt kände utifrån att det luktade så när han blev insläppt av syrran så sprang han direkt och hoppade upp på hennes stol och åt upp den strömmingen som låg kvar på hennes tallrik! :D :D 

Löv i ett träd!  
Löv på eken utanför mitt fönster.


Så här ser vårt torp ut på hösten när solen håller på och går ner.

 
Solnedgången på vänster sida, här står jag och fotograferar den bästa solnedgången.

  
Rönbärsbuskarna på baksidan av vårt hus.

 
Här fick vi ut min sötaste Zack men han var inte så fotograferings sugen.

 
Här kastade jag omkring en vit leksaksmus och jag fick upp en bra bild med en hand på avtryckaren.

 
Mamma kom ut hon skulle krata gräs på tomten och försökte hjälpa mig att få bra bilder på Zack men hon var inte så entuastisk med den vita leksaksmusen.

Nu sitter jag och kollar på Idol 2009, jag gillar Las Vegas temat som är den här veckan. Gillar lite gammaldagsmusik och dem snygga glamourklänningarna som dem använder.

Puss och kram från Thillda!


Höstväder

Hola amigos! 

Idag blev det slöar dag, jag kunde i somna förens vid tre inatt och därför sov jag ett tag istället. Mamma släpade ut mig i det vackra vädret och då provade jag mina nya skor som jag köpte igår :D Jag fotograferade min katt och det vackra vädret men eftersom jag skulle ha varit ut och fotograferat i onsdags så var det inte lika fina löv idag det var väldigt synd att det blev så :( 

Nu ska jag fotografera mig sig med självutagaren, men först måste jag lära mig hur den fungerar för att det ska bli bra bilder. Jag lägger upp bilder senare idag, måste först ladda in dem i datorn och det tar ett tag! 
Adiós Thilldas!   


Bio besök och my new shoes

Heej och god natt för min del.

Jag har just kommit hem det var ett planerat biobesök på Sommaren med Göran och i samma vända så köpte jag ett par nya skor. Dem är fodrade och jättesköna. Dem är köpta på DINSKO på Sickla Köpkvarter. Länkar och visar bilder imorgon. 

Jag tyckte att bion var jättebra och inte tråkig. Jag skrattade mycket och rekomenderar den till alla som gillar Svensk midsommarhumor! 
Här kommer länken http://www.youtube.com/watch?v=1BQU7PDTc7E 

God natt, kisses and hugs från Thillda! <3<3<3

Goda skaggenrörs mackor!

Hewj

Nu sitter man här och äter skaggenrörsmackor. Det är jättegott!Ha det gott Thillda

Efter

Heej igen

Nu har jag kommit hem från frisören. det blev lite för kort men jag är super nöjd.

 

Nu väntar man att klockan blir sju för då ska man gå på restaurang och sen blir det bio med mamma, pappa och syrra. Vi ska se på Sommaren med Göran.

Kisses and hugs Thillda! <3<3

Innan

God morgon heller god eftermiddag

Jag sommnade väldigt sent och det motsvarar till att jag vaknar väldigt sent. Idag vaknade jag 13:20 och skulle vara klar 14 så jag hade inte så mycket tid på mig.
Nu ska jag iväg och klippa mig jag tog lite innan bilder som ni kan få se.


Framifrån


Bakifrån

Vi ses sen.
Kramisar från Thillda

Dagens sällskap

God kväll mina läsare!

Idag har jag ju som sagt haft strömavbrott och då har jag bara haft sällskap av min katt. Och nu kommer du lite bilder på mit sötaste Zack.

 Den här fick Zack i ett års present av mig! 

God natt allesammans snart ska jag gå och sova för att vara uppe sent i morgon! 

Thillda 


Tillbaka till min dator och blir bjuden på glass <3<3


Ja, halva dagen fick jag sitta vid pappas dator, men det funkade llika bra. Jag har fått lite insperation av Fokis blogg. Besök den www.fokis.se 

Nu sitter jag och väntar på min syrras glass som hon gör till mig. Och ska gå in på lite hemsidor och kolla vad dem har att erbjuda till den korta shopping turen jag tar imorn i svängen att jag ska klippa mig^^

Lägger upp en bild på mig med dagens outfit. Inte så bra bildkvalité men den funkar.  

Kram på er Thillda

Sitter och kollar ut genom fönstret!

Heej

Nu sitter man och kollar ut genom fönstret. Skulle ha gått ut och fotat men nu gör jag det inte. Halva huset har ingen ström, så jag fick sätta mig vid pappas dator istället. Går lika bra. Ska nog ta mig en riktig städare i mitt rum nu utan Ström, det gillar inte jag...

Kram till alla strömlösa medlidare!

Thillldas

Skola, skola, skola och nu är det lov

Heeej alla bloggläsare!

Jag har haft väldigt mycket i skolan på sistonde och därför inte kunnat uppdatera min blogg...
Hade under v.42 1 prov som gick bra. Det var i matte, sen hade jag även lite uppgifter som jag skulle lämna in, svenska som blev ungefär 9 sidor istället för 5... Jag måste skriva mycket  när jag väl kommit igång^^
Och v.43 hade jag 2 prov och ena gick bra och andra sådär enligt mig, men jag har ju inte ännu fått tillbaka ena så vi får se vad resultaten är när HÖSTLOVET är slut. Jag hade även en redovisning som gick jättebra och jag är nöjd med mitt arbete som jag gjorde helt själv istället för att ha en grupp att jobba med. 

Idag kommer jag bara vara hemma för mina planer blev inställda. Men jag tänker i alla fall gå ut och fotografera i detta fantastiska oktoberväder. Har mycket löv på marken. 
  Eftersom jag är fotografern så finns det inte mycket bilder på mig men nu hittade jag några när jag var med bästisen Malin.  
Har inte så mycket bilder på mig själv men nu kommer det en bild på mig när jag är hos kompisen Malin!

Puss och Kram!
Thillda

Helg med flumos Malin!

HEEEJ

Nu sitter jag hemma hos Malin-palin och skriver.
Nyss så försvann allting men jag orkar inte skriva nytt.
Idag har vi fotat och käkat Tacos men hennes pappa och låtsas mamma. Nu sa vi se på MIA OCH KLARA men jag kommer nog att somna av trötthet.

PUSS och KRAM från THILLDAS BLOGG

RSS 2.0