Sjuk och har inte gjort mycket...

Heej igen!

Jag har varit sjuk i ungefär tre dagar nu. Har haft biverkningar från att jag tog min första spruta mot Svininfluensa, men nu mår jag bättre. Har inte skrivit i min blogg eftersom jag har inte orkat sitta vid en dator förens idag när jag mår mycket bättre.


Så här ser min arm ut 4 dagar efter jag har tagit sprutan. Den är lite strörre än den borde tycker jag.

Måndag, tisdag var jag i skolan hela dagen, då hade jag idrott och valfritt ämne (måndag) och so och engelska (tisdag). Jag var väldigt trött men ändå släpade sig en hel dag fram och på tisdags kvällen så åkte pappa, jag och syrran till Boo Vårdcentral och tog sprutan. Man fick ont i armen direkt och jag kunde inte ens öppna min bildörr med den armen.
I onsdags var jag bara i skolan halva dagen, hade ont i huvudet, armen och hade feber enligt en kompis som kände. När jag kom hem så skönk jag ner i en fåtölj med täcke och kollade på två avsnitt av NAVY CIS som jag hade missat. Och sen sommnade jag och vaknade en stund innan syrran kom hem från skolan. Innan jag gick hem från skolan så hade jag Matte, vi började med kapitlet Procent och Tabeller. Det är väldigt enkelt och när vår lärare skrev upp uppdraget så visade sig det att nästan alla i vår grupp hade gjort veckans uppdrag på lektionen. Själv hade jag precis gjort den sista uppgiften.

Kram Thilldas <3

Kommentarer
Postat av: tvillingmamman

usch, hoppas du är på benen snart :D

2009-11-06 @ 15:02:35
URL: http://towebomaan.blogg.se/
Postat av: Fru Sessan

har hört att många har blivit sjuka... mår du bättre nu? Åh, jag vet inte om jag ska eller inte...

2009-11-06 @ 16:29:11
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Anonym

jätte bra blogg,och fin ,helt underbar :D

Min blogg är inte lik din,men den är bra ändå tycker jag ;) Den handlar om hur man kan förbättrar sin självkänsla och självförtroende .ja,och så handlar den om massa andra sker som tonåringar går igenom. Du kan ju kolla in den,även om den kanske inte är någonting för dig,de den ett försök;)

Den heter ialf ; http://jjuno.blogg.se

2009-11-06 @ 19:07:16
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Vad gör du? :D

2009-11-06 @ 20:43:31
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Anonym

men det är bättre med biverkningar än själva influensan

2009-11-07 @ 11:37:32
URL: http://thebizarretheextreme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0